Radio Shqip FM transmeton muzikë të perzgjedhur shqiptare.

Të rejat më të fundit nga vendi, muzika shqiptare dhe kinemaja i gjeni gjithmonë edhe në faqet tona në Facebook. dhe Twitter.

Adresa: Radio Shqip Rogner Hotel Tirana, Bvd.Deshmoret e kombit, Tirana Albania

Cel:+355 68 20 71 247
Email: info@shqipfm.al
Website: www.shqipfm.al