Lajme


2000 pemë të tjera në Parkun e Liqenit në Paskuqan

Postuar nga admin

1st December 2021

2000 pemë të tjera i janë shtuar Parkut të Liqenit në Paskuqan, falë edhe kontributit të qytetarëve në aksionin e dytë të madh për pasurimin e pyjeve.

Me anë të një video të shpërndarë në Facebook, kryeministri Edi Rama tregon punën e realizuar në kuadër të këtij aksioni.

Në Paskuqan deri tani janë mbjellë 4000 pemë dhe shumë shpejt do të arrihet objektivi i pasurimit të parkut me 10 mijë pemë.

https://www.facebook.com/ediramaal/videos/1626999737648298