Uncategorized


5 modelet e këpucëve që nuk duhet t’ju mungojnë këtë sezon

Postuar nga admin

6th September 2021

Në pritje të rikthimit të vjeshtës, ne po ju ndihmojmë të përgatitni listën tuaj të blerjeve për sezonin e ardhshëm, duke filluar me këpucët që nuk duhet të mungojnë në garderobën tuaj këtë periudhë.

‘Clogs’, të cilat ne në shqip i quajmë nallane, janë një nga tendencat kryesore të këtij viti. Si dhe atletet retro, që cilësohen si ‘këpucët e babit’, janë shumë stil dhe perfekte për përditshmëri. Atletet retro mund të përshaten shumë mirë me ju, duke ju bërë të ndiheni komode me trendin më të fundit.

Çizmet Chelsea dhe stilet mbi gjunjë vazhdojnë të jenë një nga trendet kryesore të vjeshtës, duke u kombinuar në mënyrë perfekte me fustane dhe fundet.

Këto janë 5 modelet e këpucëve që nuk duhet të mungojnë në garderobën tuaj:

1.CLOGS

 

2. ATLETE RETRO

 

 

3. Çizme Chelsea

 

4. ‘Loafers’

5. Çizme të gjata