Showbizz


Agjente Dua këndon për 007 ?!

Postuar nga admin

15th May 2018

Një jetë e mbushur plot me ngjyra për Dua Lipa-n. Së fundmi flitet se është favorite për të realizuar kolonën zanore të filmit të ri të James Bond.

Sipas “Capital FM” favorite për ta marrë këtë detyrë është Dua Lipa edhe pse deri tani mendohej se më të favorizuar për t’u përzgjedhur ishin Adele dhe Ed Sheeran.

Ndërkohë që kolonat e mëparshme zanore të filmave të James Bond janë kënduar nga Adele dhe Sam Smith.