Showbizz


Albani dhe Miriami, prindër për herë të dytë

Postuar nga admin

20th June 2019

Rreth një muaj më parë çifti i njohur i këngëtarëve Alban Skënderaj dhe Miriam Cani u martuan, në një ceremoni intime në mes të oqeanit.

Mbreme, ata kanë dhënë lajmin e gëzuar se do të bëhen prindër për herë të dytë.

Gjithçka gjatë koncertit të Albanit në Prishtinë, ku në përfundim të kiëngës “Dhurata”, e cila i dedikohet vajzës së tyre Ameli, Albani dha lajmin në mënyrën më të bukur.

“Unë sot këtë këngë dua t’ia dedikoj dikujt tjetër”, tha Albani ku i preku me dorë barkun Miriamit.

Shih foton me poshte…