Showbizz


Arilena ujë e sapun, për tu marrë shembull!

Postuar nga admin

15th August 2018

Mund të jetë ndër më të voglat këngatare shqiptare, dhe nuk e dimë nëse është kjo arsyeja se përse Arilena Ara është edhe ndër më të palyeja ndër këngëtare. Sigurisht skena ka rregulla dhe ajo i njeh mirë, në koncert edhe e bën një grim të lehtë, ama instagrami i saj është i mbushur me foto ujë e sapun, veç lëkurë e asgjë tjetër. Sfidë e vërtetë ndaj të gjitha 20-vjeçareveqë nuk e shijojnë lëkurën e pastër por mezi presin të mbytin poret në pudër. Arilena ka fatin të ketë sy të bukur e buzë mishtore, që duken shumë herë më të bukura natyrale sesa kur grimohen. Pa buzëkuq e tone mbi sy, Arilena po e ruan të paprekur pamjen fëminore, duke bërë krejt të kundërtën në zonën artistike. I ka prekur tashmë edhe ca skena të lakmuara botërore.