Lajme


Buzë detit në Dhërmi, një lumë përmes shkallareve!

Postuar nga admin

14th September 2018

Në Dhërmi është duke u zhvilluar një tjetër fazë e ndërtimit të shëtitores buzë detit.

Studio arkitekturore që ka realizuar projektin, ka vendosur që lumi të kalojë përmes një shtrati betoni me shkallare ku mund të ulen e të pushojnë qytetarët. Më pas lumi do të bjerë nga një lartësi gati 2-3 metra duke formuar një ujëvarë.

Kryebashkiaku i Himarës, Jorgo Goro flet me superlativa për projektin dhe thotë se shëtitorja e Dhërmiut do jetë më fantastikja në Dhërmi.