Lajme


Conference League, gjoba për hoteleritë që rrisin çmimet në mënyrë abuzive

Postuar nga admin

10th May 2022

Finalja e Ligës së Konferencës që do të zhvillohet në stadiumin “Air Albania” më 25 maj, ka bërë që shërbimet e hotelerisë si dhe të akomodimeve të tjera të ngjashme në kryeqytet, të rrisin çmimet në mënyrë abuzive.

Ndaj, Autoriteti i Konkurrencës bëri me dije përmes një njoftimi për mediat se do të të monitorojë tregun e çmimeve dhe nëse do të rriten në mënyrë të pajustifikuar, shkelësit e ligjit do të ndëshkohen me gjoba deri ne 10% të xhiros së vitit financiar paraardhës.

Nga monitorimi i platformave online që ofrojnë rezervime ambientesh fjetje si dhe nga ato në terren u identifikuan çmime tepër të larta për datat 23-25 maj 2022, krahasuar me periudha të tjera të vitit.

Roma dhe Fejnord janë dy ekipet finaliste që do të përballen me njëra-tjetrën në “Air Albania” për të fituar trofeun.

Finalja e Ligës së Konferencës që do të zhvillohet në stadiumin “Air Albania” më 25 maj, ka bërë që shërbimet e hotelerisë si dhe të akomodimeve të tjera të ngjashme në kryeqytet, të rrisin çmimet në mënyrë abuzive.

Ndaj, Autoriteti i Konkurrencës bëri me dije përmes një njoftimi për mediat se do të të monitorojë tregun e çmimeve dhe nëse do të rriten në mënyrë të pajustifikuar, shkelësit e ligjit do të ndëshkohen me gjoba deri ne 10% të xhiros së vitit financiar paraardhës.

Nga monitorimi i platformave online që ofrojnë rezervime ambientesh fjetje si dhe nga ato në terren u identifikuan çmime tepër të larta për datat 23-25 maj 2022, krahasuar me periudha të tjera të vitit.

Roma dhe Fejnord janë dy ekipet finaliste që do të përballen me njëra-tjetrën në “Air Albania” për të fituar trofeun.

Finalja e Ligës së Konferencës që do të zhvillohet në stadiumin “Air Albania” më 25 maj, ka bërë që shërbimet e hotelerisë si dhe të akomodimeve të tjera të ngjashme në kryeqytet, të rrisin çmimet në mënyrë abuzive.

Ndaj, Autoriteti i Konkurrencës bëri me dije përmes një njoftimi për mediat se do të të monitorojë tregun e çmimeve dhe nëse do të rriten në mënyrë të pajustifikuar, shkelësit e ligjit do të ndëshkohen me gjoba deri ne 10% të xhiros së vitit financiar paraardhës.

Nga monitorimi i platformave online që ofrojnë rezervime ambientesh fjetje si dhe nga ato në terren u identifikuan çmime tepër të larta për datat 23-25 maj 2022, krahasuar me periudha të tjera të vitit.

Roma dhe Fejnord janë dy ekipet finaliste që do të përballen me njëra-tjetrën në “Air Albania” për të fituar trofeun.