Showbizz


Elvana Gjata rikthehet me “Pa dashuri”!

Postuar nga admin

18th March 2019

Kënga tepër e ndjerë flet për ndarjen dhe mungesën e dashurisë.

Me rikthimin e saj këngëtarja pothuajse në të gjitha këngët e publikuara këngon për dashurinë, braktisjen, mungesën e personit të dashur.

Kjo këngë nuk është vetëm kolona zanore e ‘2 gisht mjaltë’, por një nga hitet e Elvanës që pritet të ‘pushtoj’ rrjetin. Deri më tani komentet kanë qenë shumë pozitive dhe të gjithë përsërisin ‘Ti eja po të pres me mall, nuk mund të jetojë vetëm me fjalë…’.