Showbizz


Enca në krahët e një mashkulli, nisin aludimet

Postuar nga admin

9th June 2021

Enca ka ndare me ndjekësit e saj një foto me një mashkull dhe jo dosido, por duke u përqafuar.

Portreti i tij nuk mundet të shihet, mirëpo ajo që vihet re është se është shumë i palestruar.

Enca shfaqet me gjuhën jashtë, sytë e mbyllur dhe mjaft e lumtur. Nuk dihet ende se kush mund të jetë mashkulli që ka në krah, mirëpo ndjekësit e kanë një emër në mendje.

Ata mendojnë se mund të jetë Bearti i ‘Përputhen’. Nëse Enca ka zgjedhur Beartin për klip mbetet të për tu parë, po nëse ai është mashkulli që i ka rrëmbyer zemrën,… çdo themi më pas?