Showbizz


Fifi flet për raportin me ish- të dashurin: Më kërkoi të lija muzikën

Postuar nga admin

20th October 2021

“Kam pirë diazepan dhe qetësues të shumtë”, ka pohuar Fifi në tregim e sipër. Ajo ka shtuar se e ka dashur shumë. Mes tregimit Fifi ka zbuluar dhe problemet e shumta dhe borxhet që i është dashur të marrë në fillimet e saj në Tiranë.