Showbizz


Fjalët e urta shqiptare, revoltojnë Dojnën dhe të gjithë rrjetin

Postuar nga admin

16th December 2021

Dojna Mema është një nga prezantueset shqiptare, e cila gjithmonë e ka mbështetur figurën e gruas, si edhe ndan problematika të ndryshme me ndjekësit e saj.

Sot ajo shpërndau në Instagram, foto nga libri shqiptar: Fjalë të urta të popullit shqiptar” (viti 1983)

Më ra në dorë sot një vëllim i “Fjalë të urta të popullit shqiptar” (viti 1983)
Qasja ndaj figurës së gruas apo vajzës së re më bëri të reflektoj mbi shumë plagë aktuale të shoqërisë sonë. Po i ndaj me ju disa fragmente edhe pse nuk ka vend për shumë komente 🤐

 

Pati disa komente nga persona të njohur si psh Arbana Osmani, apo Semi Jaupaj që u shokuan nga këto fjalë të urta.

Më pas me shpejtësinë e erës, këto shprehje u përhapën në të gjithë rrjetin.

Dojna shpesh ka treguar se është shumë e ndjeshme ndaj Shqipërisë dhe etapave, në të cilat kalon shoqëria jonë.