Uncategorized


“Ilaçi” për sistemin e tretjes është këtu:

Postuar nga admin

16th July 2021

Gazrat e stomakut janë një çrregullim që po prek gjithnjë e më shumë njerëz, por problemet e tretjes nuk duhet të jenë pjesë e rutinës tuaj ditore.

Lakra e kuqe është një nga përbërësit më të mirë që mund të konsumoni për të normalizuar sistemin tuaj të tretjes dhe për të rrahur fryrjen e barkut. Ndihmon në funksionimin e zorrëve dhe ka përfitime të tjera.

  1. Forcon sistemin imunitar

Lakra e kuqe përmban vitaminë C dhe vitaminë K, së bashku me shumë vitamina dhe minerale të tjera thelbësore. Vitamina C në lakrën e kuqe vepron si një antioksidant i fuqishëm që ndihmon në luftimin e inflamacionit në trup duke mbrojtur qelizat nga dëmtimi. Vitamina C i siguron trupit tuaj forcën dhe mbështetjen e nevojshme për të luftuar pushtimin e baktereve dhe infeksioneve dhe për ta mbajtur trupin tuaj të shëndetshëm.