Showbizz


“I’ll Give You My Heart”, mirëprisni këngën e re të Arilena Arës.

Postuar nga admin

7th November 2018

Këngëtarja mjaft e talentuar Arilena Ata vjen në këtë projekt të ri me muzikë të Darko Dimitrov dhe tekst Arnita Beqiraj. ndërsa i mbetet publikut të vlerësojë këtë këngë, por Arilena nuk zhgënjen 😉

https://www.youtube.com/watch?v=HvocE1mbEBQ&feature=share