Showbizz


Ja sa herë duhet të bëni një pastrim fytyre

Postuar nga admin

22nd September 2021

Hidratimi dhe pastrimi i duhur janë hapat më të rëndësishëm për lëkurën tonë. Eksfolimi është një nevojë për kujdesin ndaj lëkurës por ndonjëherë mund të gabojmë me përdorimin e tij. Lëkura ka nevojë të eksfoliohet sepse e mban atë të freskët dhe të re.

Ai konsiston në largimin e qelizave të vdekura që ndodhen në sipërfaqen e lëkurës, të cilat mund të sjellin bllokim të poreve dhe krijim të akneve. Zgjidhni scrube të përshtatsheëm për tipin e lëkurës suaj.

A mundet që eksfolimi ta dëmtojë lëkurën tuaj?