Lajme


Kjo është këngëtarja më e dëgjuar shqiptare e muzikës popullore në Spotify

Postuar nga admin

2nd December 2021

Spotify është një ndër platformat më të përdorura nga artistët. Edhe këtë herë si çdo fundvit, janë listuar këngëtarët më të dëgjuar.

Sa i përket muzikës popullore, artistja më e dëgjuar shqiptare e muzikës popullore është Remzie Osmani.

Kënga  e fundit që ajo ka publikuar është një bashkëpunim me vëllain e saj,  Nexhat Osmani, “Simpati Oj Dashuri”. Dyshja e ka sjellë këtë potpuri për festat e fundvitit dhe pritet të dëgjohet në çdo dasmë.