Lajme


Komedia ”Zoti i Masakrës”, në teatrin e Korçës

Postuar nga admin

5th November 2018

”Zoti i Masakrës”, komedia brilante e Yasmina Reza do të shfaqet në teatrin e Korçës në 5 dhe 6 Nentor, ora 19:00. Kjo komedi është cilësuar nga më të bukurat e këtyre 10 viteve teatrore. Komedia është nominuar me gjashtë çmime Toni prej të cilave ka marrë tre.

”Zoti i Masakrës” vjen me regji të Kiço Londos dhe lojën fantastike të aktorëve Erand Sojli, Randi Randy, Alert Çeloaliaj, Ermira Gjata dhe Ermira Hysaj Çerkozi.