Lajme


“Lakuriqi i natës”, 3 netë të jashtëzakonshme nën operetën e bukur!

Postuar nga admin

15th October 2018

Opereta “LAKURIQI I NATES” vjen per publikun shqiptar ne datat 22,23 dhe 24 tetor, ora 19:00 ne Pallatin e Kongreseve.
Valset, ariet dhe muzika më e bukur e Strauss vijne të mbledhura bashkë në një vepër të vetme. Me interpretimin e shkëlqyer të solistëve të TKOB, publiku artdashes do te kete mundesine te shijoje tre netë të jashtëzakonshme, ku nuk do të mungojë virtuoziteti, humori dhe loja e shkëlqyer e solistëve të TKOB!