Showbizz


Ledri Vula rrëshket në skenë, videon e publikon Butrin Imeri

Postuar nga admin

27th September 2021

Edhe më të mirëve ju ndodhin incidente të tilla. Ledri Vula ka patur një moment jo fort të këndshëm në skenë.

Ka qenë këngëtari dhe kolegu i tij, Butrin Imeri ku vihet re momenti i rrëshqitjes së Ledrit, por fatmirësisht nuk ka patur asnjë pasojë për Ledrin i cili nuk e ndaloi performancën e këngës “Dale”.

Ledri e ka marrë shumë me sportivitet dhe ka gjetur fajtorin. Sipas tij syri i keq ka qenë pllaka e skenës.