Uncategorized


Mollët duhet të hahen me lëkurë dhe arsyet janë këto

Postuar nga admin

27th August 2021

Një mollë në ditë mban larg doktorin. Mollët janë të pasura me antioksidantë, fibra dhe minerale, që ofrojnë një sërë përfitimesh të larmishme. Hulumtimet e ndryshme kanë treguar se lëkura e mollës ka pjesën me të madhe të vlerave ushqyese. Kjo është arsyeja pse duhet t’i hani mollët me lëvozhgë, sidomos ato jeshile.

Përmirësojnë tretjen

Për të marrë dyfishin e vlerave ushqyese, duhet t’i hani mollët jeshile me gjithë lëkurë. Mollët jeshile ndihmojnë në procesin e pastrimit dhe mbrojnë mëlçinë. Lajeni para se ta hani, me sodë buke apo uthull të tretur në ujë.