Showbizz


Motrat Libohova jo vetëm stil në këngë!

Postuar nga admin

3rd July 2018

Motrat Libohova kanë pushtuar skenën shqiptare për vite me radhë me zërin e tyre. Veç talentit ato kanë spikatur për energjinë që përcjellin në skenë, dhe harmoninë që kanë mes tyre në këngë e kudo. Në fakt ato janë dalluar edhe për stilin e tyre në veshje, plot ngjyra dhe bizhuteri është karakteristikë e stilit të tyre. Kjo nuk u ka munguar ndër vite, edhe atëherë kur pak kush guxonte të vishej ashtu siç do dëshironte.