Lajme


Muzika austriake dhe shqiptare zbresin bashkë në 13 shtator në Tiranë

Postuar nga admin

11th September 2018

Grupet muzikore të mirënjohura austriake dhe shqiptare do perfomojnë bashkë në një koncert live në Tiranë.

Ambasada austriake në Tiranë shprehet se në kuadër të vitit kulturor Austri-Shqipëri 2018, në bashkëpunim me bashkinë e Tiranës, kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në Music-Film Tirana-Festival në 13-20 shtator 2018, tek “Pazari i Ri” në Tiranë.

“Bazuar mbi modelin e Festivalit të Filmit të bashkisë së Vjenës, do të ofrohen koncerte live me grupe muzikore të mirënjohura austriake dhe shqiptare, filma muzikorë të zgjedhur austriakë dhe shqiptarë, si edhe specialitete kulinare, një kombinim i përsosur për mbrëmje të paharrueshme shtatori”, shprehet Ambasada austriake Tiranë.