Lajme


Ndahet nga jeta piktori i njohur korçar, Sotiraq Xega

Postuar nga admin

30th November 2021

Është ndarë nga jeta në moshën 76 vjeçare, piktori i njohur korçar, Sotiraq Xega. Xega është i njohur në zhanerin e peizazhit dhe ka kryer më shumë se 35 ekspozita vetjake.

Ndahet nga jeta piktori i njohur korçar, Sotiraq Xega

Ekspozita e tij e fundit është ajo e manave të Drenovës, ekspozitë të cilën ai e paraqitë për miqtë e tij në një rrugicë të fshatit turistik të Drenovës.