Showbizz


Patris Berisha ndan momentin e ëmbël me të birin, a janë bashkuar me Tunën?

Postuar nga admin

30th June 2021

Tuna e Patrisi mund të mos i kenë mirë marrëdhëniet me njëri-tjetrin, por këtu nuk hyn kujdesi i tyre për fëmijët, Tian dhe Zen. Çifti pavarësisht ç’kanë mes tyre, kanë një kujdes maksimal për dy të vegjëlit.

Dhe këtë e tregojnë edhe postimet e tyre në rrjete sociale, siç është kjo video e publikuar sot nga Patrisi. Zeni shfaqet duke u larë në vaskë babi Patrisin dhe duket shumë i lumtur. Dhe këtë e tregojnë edhe postimet e tyre në rrjete sociale, siç është kjo video e publikuar sot nga Patrisi. Zeni shfaqet duke u larë në vaskë babi Patrisin dhe duket shumë i lumtur.