Lajme


Piro Misha drejtori i ri i Bibliotekës Kombëtare

Postuar nga admin

1st August 2019

Studiuesi, përkthyesi dhe publicisti Piro Misha është drejtori i ri i Bibliotekës Kombëtare.

Këshilli i Ministrave vendosi në mbledhjen e djeshme që Misha të emërohet drejtor i Bibliotekës Kombëtare. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

Piro Misha njihet si një nga intelektualët më aktivë të viteve të demokracisë në Shqipëri, me një kontribut të vyer, të rëndësishëm dhe lehtësisht të evidentueshëm në mjaft fusha të jetës shoqërore dhe kulturore.