Showbizz


Rama: Shqipëria pjesë e guidës prestigjoze Britanike!

Postuar nga admin

15th November 2021

Kryeministri Rama ka njoftuar këtë mëngjes se tani Shqipëria do të jetë pjesë e guidës prestigjoze të Shtëpisë Botuese Britanike, Bradt Guides.

“Mirëmëngjes,
dhe me Shqipërinë tonë mahnitëse që në vitin 2022 gjen vend në raftin e edicioneve speciale të Shtëpisë Botuese Britanike, Bradt Guides, e mirënjohur botërisht për guidat prestigjoze, ju uroj një javë të mbarë.”,-shkruan Rama.