Showbizz


Reperi i njohur Solo me një tjetër projekt.

Postuar nga admin

28th June 2021

Pas bashkëpunimit të suksseshëm me Finem “KPT 2”, reperi i njohur Solo do të vijë me një tjetër projekt muzikor.

Burimet bëjnë me dije se ndryshe nga herët e tjera, kjo këngë do të jetë ritmike dhe shumë verore.

Sakaq, mësohet se xhirimet e videoklipit do të bëhen jashtë vendit, në disa pika turistike të Greqisë dhe Spanjës.

Kjo këngë priten padyshim të kthehet në një hit dhe të dëgjohet kudo në diskoteka.