Lajme


TKOB çel sezonin artistik Janar-Qershor 2019.

Postuar nga admin

21st January 2019

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor  njofton rifillimin e aktiviteteve artistike në ArTurbina për periudhën Janar – Qershor 2019.

Pjesë e kalendarit të ri artistik do të jenë disa premiera shumë të rëndësishme dhe produksione të mëdha.

Çelet ky cikël me një koncert simfonik:
Serenatat e Elgar dhe Tchaikovsky
Më 25 Janar – ora 19:00.