Showbizz


Tuna & Patris, çfarë na shijon të bëjmë bashkë…

Postuar nga admin

2nd July 2018

Tuna nuk ka qenë shumë e pranishme në media kohët e fundit por kjo nuk do të thotë se ajo ia “toleron” vetes që gazetarët rozë të mos e ndjekin hap pas hapi sepse me tipin e saj të lirë e plot karizëm, Tuna di si të tërheqë vëmendje edhe thjesht nga Instagrami.

Këtë herë ka qenë Patrisi, partner i saj, i cili ka shpërnadarë një foto ku çifti është duke u ushtruar në palestër së bashku. “Dashuri dhe fitness” – ka shkruar ai në përshkrimin e fotos, ndërkohë që në pjesën e komenteve, krejt pa ndrojë, Tuna shkruan: “dhe seks!”.