Lajme


U dëmtua nga tërmeti, hapet ura e Tapizës pjesë e aksit Tiranë-Fushë Krujë

Postuar nga admin

16th February 2022

Kryeministri Edi Rama dha lajmin e mirë se ura e re e Tapizës ka përfunduar dhe tashmë është në dispozicion të të gjithëve.

Rama ka publikuar fotografi nga ura e cila është pjesë e pjesë e aksit Tiranë-Fushë Krujë.

“Mirëmëngjes dhe me urën e re të Tapizës tanimë e përfunduar si pjesë e aksit Tiranë-Fushë Krujë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan kryeministri.

Ura e re u ndërtua mbi gjurmët e urës së vjetër rreth 50 vjeçare e cila u dëmtua nga tërmeti i 26 nëntorit, ndërsa tani përmbushë të gjitha kushtet e sigurisë rrugore. Ura e re ka 3 korsi 40 metra, 13.2 gjerësi, 7.5 karrexhatë dhe në të dy anët e urës do të ketë trotuare.