Showbizz


U ndanë, u bënë sërish me fëmijë, me pushime bashkë… Cfarë po ndodh me Tunën dhe Patrisin

Postuar nga admin

8th July 2021

Nuk e dimë si është marrëdhënia mes tyre, por dimë të themi që Tuna dhe Patrisi po bëjnë të pamundurën që fëmijët e tyre të rriten të lumtur dhe me të dy prindërit pranë.

Çifti i shumëpërfolur për uljet dhe ngritjet në lidhjen e tyre nuk preferojnë të flasin publikisht për jetën private, por disa foto në rrjetet sociale na kanë treguar shumë.

Tuna ka publikuar disa pamje nga pushimet me fëmijët në bregdet dhe në videot e saj shfaqet edhe Patrisi. Me sa kemi kuptuar nga postimet, ata janë arratisur në Turqi, bashkë me Zen dhe Tian, dhe portreti familjar duket i plotësuar.