Lajme


Zbuloni se çfarë dore keni dhe çfarë thonë ato për personalitetin tuaj

Postuar nga admin

4th March 2019

Dora juaj zbulon personalitetin tuaj dhe gjithashtu mund të zbulojë të ardhmen tuaj. Chiromancy është një shkencë e lashtë, e cila më shumë se e ardhmja bazohet në identifikimin e tipareve më të dallueshme të karakterit të çdo personi.

Linjat e ndryshme, ngjyra dhe madhësia e dorës mund të tregojnë shumë prej të cilëve po përballemi dhe treguesit e pasurisë bazohen në këtë. Sipas ‘IlBuongiorno’ ka në thelb katër grupe të mëdha njerëzish: ajri, uji, toka dhe zjarri, të ndara si më poshtë:

Ajri: Pëllëmbë dore të madhe, gishta të gjatë. Ato janë shumë të zhytur në mendime dhe gjithashtu njerëz shumë inteligjentë. Zakonisht tentojnë të pasqyrojnë shumë për veten dhe botën përreth. Ata kanë një aftësi të madhe për të zgjidhur problemet dhe janë gjithmonë të gatshëm për t’i zgjidhur ato.

Uji: Ata që janë pjesë e këtij grupi janë të gjatë dhe të shkathët, me një pëllëmbë kryesisht ovale. Shenjë e një karakteri “të lëngshëm”, shumë kreativ, lehtësisht i adaptueshëm, por jo pa difekte. Ata që kanë dorën në këtë mënyrë janë zakonisht njerëz empatikë, të aftë për të kuptuar të tjerët dhe për të ndarë ndjenjat e tyre.

Toka: Pëllëmbë katrore, ​​me gishta të shkurtër. Pragmatik dhe vendimtar, ata janë gjithmonë të fokusuar në thashethemet konkrete. Janë njerëz shumë besnikë dhe duan marrëdhënie të qëndrueshme me kalimin e kohës.

Zjarri: Duar të gjata drejtkëndëshe me gishta të shkurtër. Ata e duan aventurën, të papriturat, nuk mund të qëndrojnë ende në të njëjtin vend për më shumë se pesë minuta. Liderët karizmatikë dhe shoferët, por shpesh ata janë shumë impulsivë dhe të zjarrtë.