Lajme


Zëri i tij do kujtohet përjetë, lamtumirë Kosta Grillo

Postuar nga admin

5th October 2021

Kosta Grillo u nda sot nga jeta duke humbur betejën e gjatë me Covid-19.

Komentaori ishte i shtruar në spital prej muajit gusht në Turqi, por nuk ja doli dot edhe pse luftoi gjatë.

Karriera e Kosta Grillos:

Kosta Grillo është komentatori sportiv më jetëgjatë në Shqipëri.

Prej 30 vitesh ai nuk ju nda sportit, sidmos komentimit të ndeshjve.

Ai ka qënë pjesë e RTSH, prej shumë vitesh, ndërsa nuk mungoi zëri i tij dhe në Tring.

Ndërkohë, përveç komentimit të ndeshjve, Kosta merrej si manaxher lojtarësh.